یاشاسین آزربایجان یاشاسین تراختور

آذربایجان كولتور تانترماخ

قاضی و شرافت در قضاوت

 

Tiraxturfans.Com. سر كلاس درس اصول استنباط اسلامی دانشكده حقوق نشسته بودم .استاد در حال تدریس، گریزی به مشاغل آینده مد نظر دانشجویان داشت. به یك باره گفت:" هر یك از شما در آینده نزدیك قاضی، وكیل دادگستری و یا ... خواهید شد هیچوقت حق را ناحق و ناحق را حق نكنید. و اگر به اشتباه این كار را كردید در مقام جبران آن بر آیید".از آن روز بیست سال گذشته است ولی من هنوز گفتار آن حكیم فرزانه را به یاد دارم.

روزی كه فارغ التحصیل شدیم علیرغم اینكه با رتبه بالایی در امتحان قضاوت موفق شده بودم، قدم پس گذاشته در مراحل گزینش شركت نكردم. وقتی مكاتبه شد كه برای گزینش بیایید نرفتم. چون میدانستم وقتی قاضی شوم باید عادل باشم.اعتقاد داشتم در توانم نیست كه در مقام قضاوت حق از باطل باشم.البته من خیلی آدم مؤمنی هم نیستم كه شاید تصور كنید بعد دینی و مذهبی شخصیتم سبب ساز این امر شده باشد. بلكه ناخود آگاه انسانی موجود در شخصیتم اجازه نمی داد.

به خودی خود با فاصله گرفتن از قضاوت به سمت وكالت و دفاع رفتم. امروز توان هیچكدام از كارهای فوق را ندارم ، چرا كه جسمم یاریم نمی كند. اما نگاه غیر عادلانه موجود در جامعه ورزشی ایران خیلی آزارم میدهد. (شما عزیزان كما بیش با نوشته های من آشنائید. هرچند مدتی است نتوانسته ام ادای دین كنم.).

دیدید برای من كه عقل ناقص دارم توصیه یك استاد مثمر ثمر شد. فكر می كنید چرا؟

تراختور تیم مردمی و سمبل ورزشی آذربایجان در آوردگاه سهند با ناجوانمردی روبرو شد .می خواهم سئوال كنم جناب قاضی روزی كه به شغل شریف قضاوت رسیدید چقدر به قضاوت با شرافت خود ایمان داشتید؟

آیا همان شرافت هنوز در وجود شما هست؟

آیا اگر آن روز خود را لایق برای قضاوت می دانستید امروز هم می دانید؟

شرافت انسان چیزی نیست كه از خواروبار فروشی سر كوچه خریداری شده باشد. من با قضاوت شما كاری ندارم. دوست دارم در عین صداقت به من، نه به عنوان هوادار تراختور، بلكه بعنوان یك همنوع جواب بدهید. چقدر در زمان اعلام پنالتی (به زعم بنده كذایی و تحمیلی و سفارشی) قاضی بودید؟ آیا در آن زمان یك آن همان شرافت و وجدان قضاوت دستور به این كار داد؟.

اگر پاسخ جنابعالی به سئوال فوق این باشد كه : بله. فبها. در غیر این صورت نه اینكه منبعد قضاوت نكنید. بلكه، صداقت در رفتار و كردار و عمل را به منصه ظهور رسانیده و طی نوشتاری از خیل عظیم هواداران تراختور و جامعه ورزشی آذربایجان و ایران عذر خواهی نمایید تا بلكه بر اذهان ثبت شود كه امكان دارد یك قاضی نیز به اشتباه در سوت بدمد یا چكش عدالت را بر میز بكوبد.

عمرو عاص در مقام قضاوت با آل علی ( ع) چه كرد؟ مگر نه اینكه ایشان هم قاضی بود و قضاوت كرد؟. قضاوت شهامت نیاز دارد. عمرو عاص با پلیدی قضاوت غیر انسانی كرد ولی از قضاوتش دفاع غلط كرد و برای همیشه از خودی نقشی پلید در اذهان باقی گذاشت.

جناب آقای داور به نیابت از مردم شریف و نجیب آذربایجان و هواداران میلیونی تراختور و به عنوان یك آذربایجانی كه لذت عفو را با دنیا عوض نمی كند، دعوت می كنم در دفاع از مقام و جایگاه قضاوت و همچنین قضاوت های بجایی كه در جایگاه داور میادین ورزشی داشتید، و در بسیاری از این میادین سر بلند بوده اید عذر تقصیر به نزد ملتی ببرید كه ببخش را خطا نمی داند. بلكه دفاع غلط از خطا را خطایی نا بخشودنی می داند.

و اما مخلص كلام:

بر فدراسیون فوتبال ایران و كمیته داروان واجب است كه برای پاك كردن اذهان ورزش دوستان ایرانی از ننگ "پیوند نامبارك كمیته داوران و تیمهای سوگلی پایتخت" چاره ای صواب و درست بیاندیشد كه با قسم حضرت عباس گماشته هایی چون عسگری و تاج ، نمی توان دیگر دم خروس پیدا شده را پنهان كرد.

توصیه به هواداران: ما تراختور را لحظه ای رها نخواهیم كرد

رهرو آن نیست كه گه تند و گهی خسته رود       رهرو آنست كه آهسته و پیوسته رود

برای غلبه بر دشواریها صبر لازم است و ما درس صبوری را از شما ملت آذربایجان در رگهایمان داریم.

برای درس تاریخی حضور در میادین و حمایت از تراختور همه با هم در استادیوم تختی تهران روز جمعه مورخ 14/11/90 سرود یئل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیراختور بایراقی سر خواهیم داد.

یاشاسین تراختور

یاشاسین آذربایجان

یاشاسین تراختورچیلار

آدیوخ آذربایجانلی

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

خبر فوری: امیر قلعه نویی در بیمارستان بستری شد

امیر قلعه نویی سرمربی تیم تراكتورسازی پس از بازی مقابل استقلال دچار حمله قلبی شد

امیر قلعه نویی كه در این مسابقه دقایق سختی را سپری كرده بود،حدود ساعت 10 یكشنبه شب به دنبال درد شدید از ناحیه قفسه سینه به پزشك مراجعه كرد و ساعاتی را تحت نظر بود . ولی این پایان كار نبود و ظهر امروز این شدت یافته و امیر قلعه نویی ساعت 13 در بیمارستان مدنی تبریز كه بیمارستان تخصصی قلب می باشد حضور یافته و توسط پزشكان این بیمارستان بستری شد

بعد از اتفاقات بازی روز گذشته فشار زیادی بر امیر قلعه نویی وارد شده است و از روز گذشته دو بار دچار حمله قلبی بوده است كه خوشبختانه با تحت نظر بودن این فشار عصبی كنترل شده است

طبق اخبار رسیده از بیمارستان شهید مدنی تبریز امیر قلعه نویی با اسرار خود مرخص گردید ولی پزشكان اعتقاد داشتند كه فعلا باید تحد نظر باشند

امیدواریم اتفاق ناگواری برای مربی تیم تراكتورسازی تبریز بوجود نیاید.

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

مردمانی از جنس سرما به حرارت آتش

با توجه به رسوایی بوقوع پیوسته در بازی تیراختور-استقلال تجدید این بازی، ابطال كارت قرمز داده شده به بازیكن تیراختور، عذر خواهی رسمی از ملت آزربایجان، جبران خسارات مادی و معنوی تحمیل شده بر این ملت و استفاده از داوران خارجی اگر داوران ایرانی توانایی قضاوت در بازیهای تیراختور را ندارند حداقل كاریست كه برای گذاشته شدن مرهمی هرچند اندك بر آلام هواداران دهها میلیونی این تیم مردمی می تواند انجام شود. هواداران تیراختور خواستار تعیین نتیجه ی بازی در زمین مسابقه بوده و دخالت مافیای فوتبال در تعیین نتایج چنین بازیهای حساسی را به شدت محكوم می نمایند.

 

آسمان ابری، بارش برف و سوز سرمای یك صبح زمستانی بزرگ تبریز، خواب آنانی را كه رعب و وحشت از یكدلی و همنوایی غیرتمندان آزربایجان را داشتند آرام نموده بود، باشد كه این سرما مانع از تجمع یكصد هزار نفری ارتش سرخ آزربایجان نماید. لیكن دشمنان خودی و غیر خودی این سرزمین كلمه فرزندان ستارخان و بابك و...... را به یقین به اشتباه معنی كرده بودند. آنان تصور می‌كردند اینجا تهران است كه با مترو و اتوبوس‌های مجانی كه در درب استادیوم توقف می‌كند تا زحمت چند صد متر را به عزیز دردانه‌های فارس داده نشود و در حین ورود با اطعام مجانی پذیرایی شوند به اشتباه مترادف شده بود لیك ندانستند اینان مردمانی از جنس سرما به حرارت آتش و به توفندگی باد می‌باشند كه با گام‌های استوار و نفس‌های آتشین خود باد را خسته، برف‌ها را ذوب و كوه‌ها را هموار نمودند تا به نقطه اوج همنوایی، همدلی و یكصدایی برای مام میهن صعود كنند.


و درود و صد بدرود بر شكوه، شرف، غیرت، مردانگی و ناموس آن بزرگ مرد دو ساله ترك آزربایجان كه سوز سرمای زمستان و سختی یخ نوردی را به هیچ انگاشت و خود را بر سیل عظیم میهن پرستان رساند و غافلان را شرمگین و دشمنان را مایوس نمود و كوه‌ها را به تحسین خویش به تعظیم وا داشت و درس میهن پرستی و مردانگی را در تابلوی تاریخ به زیباترین شكل به تصویر كشاند تا همگان بدانند ارتش سرخ آزربایجان سربازی به بزرگ مردی دو ساله دارد و هر آن را كه خون قرمز جوشانی در رگ دارد به احترام این سرباز بزرگ و این ملت كلاه از سر بر می‌دارد و می‌داند كه همیشه فاتحان اصلی و بدون بازنده، مردمان غیرتمند آزربایجان می‌باشند.

و بی شك این باخت‌های سیاسی تراختور كه بوی نژاد پرستی آنهم از نوع ایرانی می‌دهد خللی در عزم راسخ میهن پرستان نمی‌كند چون كه نیك می‌دانیم این بی عدالتی‌ها زخم مزمنی است به تاریخ یك قرن كه در پیكر با صلابت آزربایجان نهفته است ......

یاشاسین آزربایجان

یاشاسین تراختور

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

با استناد به آئین‌نامه فیفا؛ نصیرزاده: كمیته انضباطی می‌تواند كارت قرمز حاج‌صفی را پاك كند

سه شنبه, 11 بهمن 1390 ساعت 13:22

كارشناس داوری فوتبال گفت: بر اساس بند B ماده 77 آئین‌نامه انضباطی فیفا، كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می‌تواند كارت قرمز بازیكن تراكتورسازی را پاك كند.

 

خبرگزاری فارس: نصیرزاده: كمیته انضباطی می‌تواند كارت قرمز حاج‌صفی را پاك كند

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با اشاره به بند B ماده 77 آئین‌نامه انضباطی فدراسیون بین‌المللی فوتبال گفت: بر اساس این بند تشكیلات قضایی می‌تواند تصمیمات انضباطی داوران در خصوص كارت‌های داده شده را تغییر دهد.

وی ادامه داد: همان‌طور كه تخلفات بازیكنان در صورت ثبت در تصاویر تلویزیونی و عدم تنبیه آن توسط داور می‌تواند در كمیته انضباطی مورد رسیدگی قرار گیرد، همان گونه نیز قانونگذار اجازه داده  كه كارت‌های اشتباه صادر شده از درجه اعتبار ساقط شود.

نصیرزاده تاكید كرد: در آئین‌نامه انضباطی ایران هیچ اشاره‌ای به این تصمیمات نشده اما در همین آئین‌نامه آمده در صورتی كه در موردی سكوت وجود داشته باشد، می‌توان به آئین‌نامه كنفدراسیون فوتبال آسیا یا فیفا مراجعه كرد.

این كارشناس داوری اظهار داشت: از آنجا كه متن آئین‌نامه‌های انضباطی فیفا و كنفدراسیون فوتبال آسیا كاملا یكی است، بر اساس بند B ماده 77، كمیته انضباطی این حق را دارد در صورتی كه برای موردی كه كاملا آشكار است، همانند دریافت كارت‌های رنگی تجدید نظر صورت گیرد.

وی اضافه كرد: قانونگذار در این ماده اشاره كرده كه آن اشتباه باید خیلی فاحش باشد. از آنجا كه در برنامه‌های تحلیلی تلویزیون و به اعتراف مقامات رسمی برگزار كننده مسابقه، كارت قرمز صادر شده برای حاج صفی در دیدار تراكتورسازی و استقلال یك اشتباه آشكار بوده، این حق و قدرت قانونی برای كمیته انضباطی وجود دارد كه كارت قرمز این بازیكن را پاك كند.

نصیرزاده با اشاره به فوتبال اروپا گفت: برای مثال، دادگاه عالی ورزش در رقابت‌های بوندس لیگای آلمان كه با حضور 9 كارشناس برجسته حقوقی و داوری تشكیل می‌شود، معمولا كارت‌های غیرمنصفانه را پاك می‌كند. این موضوع می‌تواند در فوتبال ایران به یك مورد منصفانه تبدیل شود. در این باره نیازی به شكایت باشگاه تراكتورسازی نیست و كمیته انضباطی می‌تواند خودش كارت قرمز حاج‌صفی را پا كند.

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

تیراختور آذربایجان-استقلال تهران: عدالت قربانی داوری شد؛ تركی جبران مافات كرد!



امروز آذربایجان حماسه ای دیگر آفرید.. بازی تراختور آذربایجان و استقلال تهران  در حالی برگزار شد كه با وجود  سرمای ناشی از بارندگی برف روز قبل ازبازی در تبریز 80000 هوادار عاشق تراختور و آذربایجان با حضور خود در ورزشگاه سهند یكبار دیگر بر شعار (یِئل یاتار-طوفان یاتار –یاتماز تراختور بایراغی) جامه عمل پوشاندند.

داوری این مسابقه بر عهده محسن تركی بود همان داوری كه در مسابقه تراختور با ذوب آهن اصفهان پرچم اشتباه كمكش را خواباند تا گل تراختور با اشتباه كمكش از بین نرود.

تصمیم درست تركی در صحیح اعلام شدن گل تراختور موجب شد تا آقای عسگری رییس كمیته داوران (فسیل) كه سابقه نداشت اشتباهات داورانش در بازی های تراختور را بپذیرد اینبار اشتباه كمكش را پذیرفت و كار تركی را صحیح دانست و از فرصتی كه پیش آمده بود برای سرپوش گذاشتن بر اشتباهات مشكوك داوریها در بازی تراختور سرپوش بگذارد اما اتفاقات بعد از این بازی نشان داد كه  ایشان از كار تركی در این بازی رضایت نداشته است چرا كه بعد از داوری آقای تركی در مسابقه تراختور و ذوب آهن به صورت كاملا مشگوكی ایشان 2 جلسه از داوری های لیگ كنار گذاشته شدند.

تا اینكه در بازی تراختور و استقلال به عنوان داور مسابقه انتخاب شدند؟ چرا؟

آیا انتخاب ایشان برای دادن فرصتی دوباره به ایشان نبوده  است تا اشتباهات داوری تراختور و ذوب آهن را تكرار نكند! و به نوعی جبران مافات كند!؟

جواب كاملا روشن و واضح است! ایشان با داوری هدفداری كه امروز  انجام دادند  این حدس و گمان هواداران تراختوری را كاملا به یقین تبدیل كردند. آقای تركی امروز انقلابی در داوری انجام داد كه نامش برای ابد در تاریخ داوری  خواهد ماند انقلابی در نامردی و فروختن شرافت داوری!

قصاوت تركی در اعلام دو پنالتی بر علیه تراختور و اخراج حاج صفی و نگرفتن پنالتی صد در صدی تراختور آنقدر واضح و روشن بود كه صدای كارشناسان فوتبال 3 را هم در آورد.

آقای تقوی كارشناس برنامه فوتبال 3 قضاوت هدفدار تركی را این چنین تفسیر میكند:


“اگر به طرفداران استقلال برنخورد، من به این دو پنالتی هدیه‌های آسمانی می گویم!

اما این  هدیه الهی نیست كه هدیه الهی برای بندگانش رحمت و مغفرت است. بلكه هدیه ای از جانب كمیته داوران و فدراسیون فوتبال بود.

تراختور و هوادارانش بواسطه همین بی عدالتی هایی كه برآنها روا داشته میشود بزرگ و بزرگتر میشوند به گونه ای كه امان از روزگار بدخواهانش بریده است كه به ناچار دست به چنین كارهای پستی میزنند. جایگاهی كه تراختور و هوادارانش به دست آورده اند جایگاهیست كه با شرافت و مردانگی  به دست آمده است و با چنین كارهایی از بین نمیرود كه هیچ روز به روز بر عظمت و بزرگیش افزوده میشود.

عداوتهای شما تنها قطره كوچكی از بی عدالت هاییست كه در لیگ یك بر ما روا داشته شد اگر چشمانتان را باز كنید كه نمیتوانید! میبینید كه تنها نامی كه از آن روزها مانده بزرگی تراختور و هوادارانش میباشد و نه  نامردانگی آدمهایی امثال شما.

تنها مطلبی كه میماند تعظیم در برابر شكوه و عظمت هواداران با غیرت تراختور و آذربایجانیست.

آذربایجان وار السون

ایستمین كور السون

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

عسگری: اشتباهات داوری سمت و سو ندارد و از پیش تعیین شده نیست

عسگری: تركی به دلیل زاویه نامناسب در تشخیص هند اشتباه كرد

حسین عسگری در گفتگو با سایت رسمی فدراسیون درباره قضاوت های داوران در هفته بیست و دوم و همچنین آنالیز صحنه های داوری گفتگو كرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون، وی درباره دیدار صحنه استقلال و تراكتورسازی گفت: ما از ساعات اول وقت ادارای امروز بر اساس گزارش و اطلاعات و اظهارات ناظران بازیها  آنالیز ویدئویی هفته بیست و دوم بازبینی فیلم های داوران را انجام دادیم. متاسفانه در بازی تراكتور و استقلال در تبریز ، محسن تركی كه یكی از داوران خوب و كم اشتباه ما بود ، كارنامه خوبی و ضعیف قضاوت كرد.

وی ادامه داد: در صحنه پنالتی اولی كه برای استقلال گرفته شد ، تركی به دلیل اینكه زاویه خوبی نداشت در تشخیص هند اشتباه كرد و در حالی كه توپ به صورت احسان حاج صفی برخورد كرده بود ، تركی خطای هند پنالتی را به سود استقلال گرفت و حاج صفی را هم اخراج كرد. در این باره باید بگویم زمانی كه مهاجم استقلال به توپ ضربه زد سر و دست چپ حاج صفی با هم به سمت بالا حركت كرد و داور به دلیل زاویه نامناسبی كه داشت در تشخیص هند اشتباه كرد، البته اگر صحنه هند بود اخراج تركی درست بود، چرا كه قانون می گوید هر بازیكنی كه از ورود توپ به داخل دروازه با دست جلوگیری كند علاوه بر اینكه خطای پنالی گرفته می شود باید اخراج شود و چون تركی تلقی كرده بود خطای هند اتفاق افتاده احسان حاج صفی را اخراج كرد. این اشتباه ، اشتباه مهم و تاثیرگذاری بود و ما هم به آن اعتراف می كنیم.

عسگری در ادامه گفت: دیروز روز بد محسن تركی بود ، چرا كه در دقیقه 60 هم یك پنالتی برای تراكتور گرفته نشد و مطمئنا  خود تركی می داند و تایید می كند كه قضاوت خوبی نداشته است. داوران همه مثل بازیكنان به عملكرد خودشان واقفند و می دانند كه در چه وضعیتی قضاوت كردند. البته پنالتی دومی كه برای استقلال گرفته شد، كاملا درست بود و امیرحسین صادقی به مهاجم استقلال پشت پا زد. ضمن اینكه اخطارهایی كه به بازیكنان داده شد، كاملا درست بود.

نایب رئیس كمیته داوران درباره حرف و حدیث هایی كه در مورد بازی دیروز مطرح شده است گفت: صحبت های جالی در این باره شنیده ایم . برخی گفته اند بازی 6 امتیازی بود، در حالی كه همه می دانند بازی 3 امتیاز بیشتر ندارد. از جهت حساسیت این دیدار در سطح بالایی بود و این دیدار و با توجه به فضای ورزشگاه ، رقابت دو تیم در بالای جدول به حساسیت های بازی افزوده بود. اما قضاوت یك داور اینگونه نیست كه اگر در نیمه اول داور یك اشتباهی انجام داده ، همه منتظر باشند كه داور اشتباهش را در نیمه دوم جبران كند. بسیاری گفته اند چرا تركی پنالتی دوم را گرفته است. وقتی خطا انجام می شود ، داور باید اعمال قانون كند . در این كه دو اشتباه مهم و تاثیرگذار داور ، باعث شكست تیم تراكتور شد هیچ شكی نیست و من خودم هم با توجه به قضاوت های خوب قبلی تركی در بازی های دیگر و دربی ها قضاوت بازی دیروز را ضعیف ترین قضاوت تركی تا بحال می دانم.

عسگری در ادامه گفت: با محسن تركی هم درست مثل داورانی كه اشتباهات تاثیرگذار كرده اند ، برخورد خواهیم كرد. اما می خواهم رو به اصحاب رسانه بگویم من به هیچ وجه قصد توجیه اشتباهات و حمایت از داوران را ندارم كه اگر اینطور بود اشتباهات را تایید و اعلام نمی كردم. بارها هم به صراحت اشتباه داوران را اعلام كرده ام ، می كنم و خواهم كرد. اما می خواهم به اصحاب رسانه بگویم چرا همیشه ابعاد منفی عملكرد داوران را بزرگ می كنند. چرا بازی سه هفته پیش كه برای همین تراكتورسازی محسن تركی به درستی پرچم كمكش را خواباند تا تراكتور به پیروزی برسد، خبری از تیترهای بزرگ و تعریف و تمجید نبود. من می خواهم خطاب به امیر قلعه نویی سرمربی بادانش و موفق فوتبال ایران بگویم چطور است كه آن روزها كه تراكتور با اشتباه داوری به یك پنالتی در بازی با داماش و یك گل آفساید در بازی با شهرداری تبریز رسید ، دست های پشت پرده ای در كار نبود؟ اما دیروز كه اشتباه داوری اتفاق افتاده ایشان دست های پشت پرده را مقصر می داند و ادعا می كند كه اشتباهات داوری از پیش تعیین شده بوده است و می خواهد از فوتبال خداحافظی كند . در دو بازی 6 امتیاز برای تراكتورسازی توسط اشتباهات داوری به دست آمد و خود قلعه نویی گفت كه در این دو بازی خوش شانس بوده است و حالا هم در یك بازی اشتباه داوری سه امتیاز را از تراكتور گرفته است. همه این اتفاقات نشان می دهد اشتباهات داوری سمت و سو ندارد. من از اصحاب رسانه می خواهم برای كارهای خوب هم تیتر درشت بزنند. با این كارها و با بزرگ نمایی اشتباه داوری ما به افكار عمومی راه غلط را نشان می دهیم.

وی در پایان گفت: به غیر از بازی پیروزی و ذوب آهن كه باید محسن قهرمانی یك پنالتی برای پیروزی به خاطر خطای هند می گرفت و در دقیقه 80 داور به درستی اعلام پنالتی نكرد  و هیچ خطایی روی علی كریمی انجام نشد، در دیگر بازیها شاهد قضاوت خوب داوران بودیم.

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

شصت هزار سر بریده بر روی سینه شصت هزار سینه مجروح

افتضاح داوری در مسابقه استقلال ، تراكتور بقدری مشهود بود كه حتی پرداختن به حاشیه های آن در برنامه 90 نیز نتوانست اصل موضوع را به انحراف بكشاند، به موضوع پرتاب گلوله برف و شكستن صندلی كه نتیجه ناداوری بود بیشتر از ناداوری صورت گرفته پرداخت شد، بلغوری از اشتباهات داوری گذشته بطور سفسطه آمیز به مردم تحویل داده شد تا بلكه این حقیقت تلخ را لاپوشانی كند. اما مگر ماه در زیر ابر باقی می ماند؟ طرح ضعف های گذشته برای سرپوش گذاشتن به ظلم روا شده به تراكتور بیشتر مشت داوری ها را باز كرد تا مردم بفهمند كه در داوری ها چه میگذرد. خداوند اموات فردوسی پور را بیامرزد كه لااقل چند كلمه حقیقت از زبانش جاری شد.

استدلال آقای عسگری مبنی بر اینكه اشتباهات داوران سمت و سو ندارد، اعتراف به حقیقت تلخ اشتباهات داوری ها است كه تمامی ندارد و جمله دیگری كه از آقای عسگری در تمام خبرگزاریها منتشر شد این بود كه: ما نمی توانیم سر یك داور را به خاطر اشتباهات ببریم كه معنای آن این است كه میتوان سر تیم ها و هوادارانش را برید بطوریكه الان بریده می شود.

پرتاب برف و شكستن صندلی از طرف مسئولین باشگاه و سرمربی محكوم شده و تایید نگردید اما آنچه بیشتر از گلوله برف و صندلی به چشم خورد سرهای بریده تماشاگران در ورزشگاه بود شصت هزار سربریده بر روی سینه شصت هزار سینه مجروح.

آرديني اوخو
سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :

ایپك، دختری در استادیوم یادگار

در استادیوم سهند نشسته اید و محو تماشای بازی هستید كه بغل دستیتان كشف جدیدش را با شما در میان می گذارد . حضور یك دختر با شكل و شمایل پسرانه در ورزشگاه غیر ممكن به نظر میرسد ولی ایپك جز دخترانی است كه این ریسك را به جان خریده است .

وقتی در جامعه ما حضور در ورزشگاه برای دختران خطرناك توصیف میشود (انگار نمونه خطرهای موجود در استادیوم در خیابانها وجود ندارد) مجبور هستی از حضور یك دختر شانزده ساله تبریزی عشق تراكتوری در استادیوم به عنوان یك ریسك نام ببری .

ریسكی كه از نظر ایپك به یك بار تجربه كردن می ارزد هر چند اگر یك روز پر دلهره گذرانده باشی . دیدن یكی از عكسهای ایپك در فیس بوك و حس كنجكاوی خبرنگاری ما باعث شد تا پیدایش كنیم و در دفتر نشریه ساعتی با او هم صحبت شویم .

ایپك قبل از صعود تراكتور به لیگ برتر ، بازیها را جدی نمی گرفت و برخی از شعارهای هواداران مثل «دودورودورود» دست مایه شوخی هم كلاسیهایش بود . ولی از دو سال پیش همه چیز عوض شد . حضور پرقدرت تراختور در لیگ برتر ، بازی های جذاب ، سیل طرفداران تراختور همه و همه باعث شد تا ایپك بازیها و نتایج تیم را از تلوزیون پی گیر باشد و به قول خودش رسما به جمع طرفداران یك تیم با سابقه و محبوب وارد شد . قضیه رفتن به استادیوم موقع صحبت پسرخاله ها با پدرش كه در مورد رفتن به استادیوم و دیدن بازی ابومسلم و تراختور بحث می كردند در حد شوخی مطرح می شود . این شوخی با راضی شدن پدر در یك هفته مانده به مسابقه جدی تر می شود . خرید كاپشن و شلوار ورزشی البته چهار سایز بزرگتر از سایز ایپك جز اولین كارهایی است كه انجام می دهند و در طول هفته چندین و چند بار برنامه ریزی هایشان را با پدر و بقیه افراد دخیل مرور می كنند . بالاخره روز موعود فرا میرسد .

ایپك بلافاصله بعد از مدرسه برای رفتن به ورزشگاه آماده می شود . ماسكی را برای پوشاندن صورتش رنگ میكند ، قبل از كاپشنی كه خریده اند چند دست لباس می پوشد ، صورتش را رنگ می كند و بالاخره كلاه می گذارد و موهایش را می پوشاند . همه این تلاشها برای این است كه دختر بودنش تابلو نباشد . از قبل تصمیم گرفته اند 10 دقیقه بعد از شروع بازی وارد استادیوم شوند چون معمولاً با شروع بازی فشار جمعیت برای رفتن به استادیوم بازرسی ها را سریعتر میكند البته پسرخاله هایش زودتر به ورزشگاه رفته و كمی بالاتر از جایگاه ویژه جا گرفته اند .

در پاركینگ پدر ایپك پارچه قرمز یكی از هواداران را قرض می گیرد تا ایپك آن را روی سرش بیاندازد . با عینك آفتابی كه به چشم زده كاملاً آماده رفتن به استادیوم شده است . شكل و شمایل پسرانه پیدا كرده ، حتی نحوه راه رفتنش هم عوض شده و یاشار اسمی كه برای خودش انتخاب كرده ، كاملاً زیبنده اوست . مشكل اصلی عبور از بازرسی بدنی است . با پدر قرار گذاشته اند هر اتفاقی بیافتد نباید یك كلمه هم حرف بزند . سرباز ، بازرسی معمول بدنی را انجام می دهد .

پدر پشت سر یاشار همان ایپك خودمان ایستاده و منتطر عبور اوست . سرباز مشكوك شده ، كدام آدم عاقلی اوایل مهر در حالی كه هنوز گرمای هوا فروكش نكرده و خیلی ها فقط تی شرت پوشیده اند ، چند دست لباس می پوشد ؟

سرباز دست خود را برای برداشتن عینك آفتابی بالا می آورد ولی قبل از حادثه پدر مداخله كرده و با یك هل و گفتن «یاشار گئت گؤروم دی » ایپك را نجات می دهد . ایپك هم بدون معطلی شروع به دویدن كرده و خود را به جایی كه پسرخاله ها خبر داد ه اند می رساند . البته یاشار ما شانس می آورد چون سرباز با وجود شكی كه كرده از گیر دادن دست بر می دارد . حدود پنجاه هزار نفر دو طرف استادیوم را پر كرده اند . از نظر ایپك جو استادیوم متفاوت و غیر قابل توصیف است .

از وقتی وارد ورزشگاه شده طبق قرارشان سر و صدا نكرده تا یاشار نبودنش آشكار نشود .

به همین خاطر بهترین قسمت تشویق ها اجرای موج مكزیكی است كه همیشه از تلوزیون شاهد آن بوده است . بعد از مدتی هیجان بازی بر سكوت ایپك غلبه می كند . در یكی از صحنه های حساس بازی با فریادش نگاهها را متوجه خود می كند . تقریباً همه آنهایی كه دوربرشان نشسته اند ایپك را به همدیگر نشان داده و تعجبشان را با هم تقسیم می كنند . یكی از آنها پسری است كه انگار به چیزی كه دیده شك كرده چون برای لحظاتی به پشت سر خود خیره شده و تخمه به دست بیشتر شبیه مجسمه شده و فقط با شنیدن جمله «اوغول دوز گؤرموسن ، قیزدی ، دؤن قاباغیوا » به خودش می آید . از این به بعد صدای ایپك هم قاطی صدای بقیه هواداران می شود. با همه وجود «یاشاسین آذربایجان» و «تیراختوری ائل ایستر / شرفلی میللت ایستر» را فریاد می زند . در جایی كه آنها نشسته اند همه فقط به فكر تشویق تیم هستند از فحش یا ناسزا خبری نیست . شاید استادیوم سهند تنها استادیومی است كه همه شعارها در جهت روحیه دادن به تیم خودی است . تراختور در دقایق آخر بازی به گل می رسد تا با برد تراختور این روز پر دلهره و پر هیجان به خاطره ای شیرین تبدیل شود . با سوت پایان بازی در واقع یك روز فراموش نشدنی برای ایپك به پایان می رسد .

بعد بازی او خود را همانند قهرمان فیلمی می داند كه در پایان فیلم به هدف مورد نظرش رسیده است .


تراكتور اسپور

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر :

باخت سرافرازانه ی تیراختور مقابل استقلال؛ محسن تركی قهرمان روسیاه ال كلاسیكوی ایران و حماسه هایی كه تداوم خواهد یافت

Tiraxturfans.Com. مصاف حساس تیراختور-استقلال از آن قبیل بازیهایی بود كه فوتبال روی زشتش را به تیراختور و هواداران بی شمارش به نمایش گذاشت. در حالیكه كه با حضور قریب به 80 هزار هوادار عاشق كه در سرما و برف و بوران به عشق سرزمین مادری خود از جای جای ایران و آذربایجان خود را به استادیوم سهند آذربایجان رسانده بودند و  از سوت آغاز مسابقه تا دقیقه ی 43 تیراختور مسلط بر توپ و میدان بود محسن تركی، داور مسابقه در یك صحنه ی بسیار مشكوك مقابل دروازه برخورد توپ به سینه ی احسان حاج صفی را خطای پنالتی تشخیص داده تا ضمن اخراج حاج صفی و 10 نفره نمودن تیراختور، با تقدیم یك گل بادآورده به تیم دردانه ی پایتخت عطش و حرارت مسابقه را گرفته و آن را خالی از روح یك بازی فوتبال نماید.


اخراج حاج صفی سبب بهم ریخته شدن ساختار و برنامه ی تیمی تیراختور گشته و امیر قلعه نوعی مجبور به جایگزینی مصطفی اكرامی بجای فلاویو لوپز كه یكی از اركان تیراختور می باشد گردید در ادامه در شرایطی كه تیراختور برای به ثمر رساندن گل مساوی تلاش می نمود مصدومیت محمد ابراهیمی و آمدن علی علیزاده بجای وی نیز سبب شد تا زهر خط حمله تیراختور بیش از پیش گرفته شود. علیرغم به ضعف گراییدن انسجام تیمی تیراختور به زمین فرستاده شدن فرزاد آشوبی كه دارای مصدومیتی مزمن می باشد بجای میلاد فخرالدینی به رغم آنكه مهدی كیانی بر روی نیمكت قرار داشت و در مسابقه با بلدیه اسپور نیز یك نیمه بازی نموده و آمادگی خوبی هم از خود به نمایش گذاشته بود از جمله موارد بحث برانگیز این مسابقه بود كه نتیجه ی این تعویض اشتباه عود نمودن دوباره ی مصدومیت فرزاد آشوبی و حركت وی بطور لنگ لنگان در میانه ی زمین بود تا عملاً تیراختور 9 نفره شود. گویا امروز قرار بر این بوده كه كمیته ی داوران شمشیر را برای تیراختور از رو بسته و به تلافی تمام مسائلی كه در این فصل بین باشگاه تیراختور و این كمیته پیش آمده بود محسن تركی روسیاهی خود را در این بازی تكمیل نماید كه با برخورد ساده ای كه بین صادقی و زندی پیش آمد دومین پنالتی بادآورده را نیز به استقلالی ها تقدیم نمود تا با به ثمر رسیدن گل دوم استقلال با پاهای داور بازی نشان دهد كه فوتبال ایران چقدر پاك (!!!) بوده و جالبتر آنكه بغیر از كمیته ی داوران كسی هم از آن اطلاعی نداشته است!

محسن تركی پس از خواباندن پرچم كمك داور مقابل ذوب آهن و قبول گل تیراختور به مدت دو هفته در هفته های بیست و یكم و دوم قضاوت هیچ مسابقه ای را بعهده نداشته و ظاهراً برای جبران 3 امتیازی كه تیراختور مقابل ذوب آهن بدست آورده بود داوری این مسابقه به وی سپرده شده بود كه مأموریت خود را بخوبی به انجام رسانده تا خودفروختگی خود را برای امثال حسین عسگری مسئول كمیته ی فاسد داوران به روشنی به اثبات رسانده باشد. چهره ی چندش آور داور مسابقه زمانی بیشتر آشكار شد كه ضمن آنكه در این مسابقه پنالتی پشت پنالتی برای استقلال حاتم بخشی می نمود در دقایق پایانی مسابقه خطای میثم حسینی مدافع استقلال را روی محسن حسینی پنالتی تشخیص نداده تا نشان دهد كه چقدر رابطه ی دوستانه ای با استقلالیها داشته و به همان سان تا چه اندازه با تیراختور و تیراختورچیان دشمنی دارد.

گرچه این مسابقه با باخت تیراختور به اتمام رسید اما فرزندان آذربایجان با حضور حماسی خود با كوبیدن مشت محكمی به دهن نژادپرستان گرفتار مرض سادیسم روز تاریخی دیگری را به ثبت رسانده و پیروز سربلند این مسابقه ی ناجوانمردانه بودند و نشان دادند كه آذربایجانی می میرد اما ذلت نمی پذیرد.

این پیروزی را به كمیته ی غرق در منجلاب داوران تبریك عرض نموده و از همینجا اعلام می نماییم تصور ننمایند با این دسته گلی كه به آب دادند همه چیز برای تیراختور به اتمام رسیده است بلكه برای اقیانوس عظیم هواداران تیراختور بازی تازه آغاز گشته و هواداران دهها میلیونی این تیم مردمی از این پس با عزمی جزم تر و اراده ای راسخ تر در كنار تیم محبوب خود حضور یافته و درسهایی فراموش ناشدنی به دشمنان قسم خورده ی آذربایجان خواهند داد.

به امیدهای تكرار این حماسه های تاریخی در بازیهای آینده و قهرمانی ارتش سرخ آذربایجان در لیگ برتر.

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر :

بازگشت دست‌های پشت پرده؛ انتقاد شدید قلعه‌نویی پس از باخت به استقلال؛ مربیگری را كنار می‌گذارم!

سرمربی تیم فوتبال تراكتورسازی با انتقاد از عملكرد داور دیدار این تیم با استقلال كه منجر به شكست تیم تبریزی شد گفت: هشت سال پیش گفتم دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارد تا قلعه‌نویی موفق نشود و حالا ثابت شد كه درست می گویم و برخی‌ها با من مشكل دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی پس از شكست 2 بر صفر عصر امروز یكشنبه تیمش برابر استقلال در نشست خبری ضمن بیان این مطلب گفت: من هم مثل هواداران تراكتورسازی در دلم گریه می كنم. وقتی حق تو را علنا می خوردند دیگر كاری از دست شما برنمی آید.

وی ادامه داد: در این بازی ما موقعیت های زیادی داشتیم كه نتوانستیم از آنها استفاده كنیم. متاسفانه عملكرد داور همه چیز را تحت تاثیر قرارداده بود. صحنه ای كه برای استقلال اعلام پنالتی كرد به هیچ عنوان پنالتی نبود. اگر یك كارشناس در فوتبال ایران بگوید كه آن صحنه پنالتی بود به جان محمدم مربیگری را كنار می گذارم.

سرمربی تیم فوتبال تراكتورسازی ادامه داد:حتی اگر یك در هزار هم بپذیریم كه آن صحنه پنالتی بوده است به هیچ عنوان اخراج نداشت. من نمی دانم داور بر چه اساسی بازیكن ما را اخراج كرد. در حالی كه چند دقیقه قبل از آن خطای روی احسان حاجی صفی گرفته نشد و دو پنالتی ما هم در این بازی گرفته نشد.

قلعه نویی كه از شكست تیمش بسیار عصبانی بود در ادامه خاطرنشان كرد: اگر حرف بزنیم ما را محروم می كنند و هر تصمیمی می خواهند می گیرند. متاسفانه بارها در باره امیرقلعه نویی سلیقه ای اعمال قانون شده است . فلان مربی می رود وسط زمین و هر كاری دلش می خواهد می كند اما كسی با او كاری ندارد. ولی اگر قلعه نویی از جایش تكان بخورد او را محروم می كنند. دیگر از این وضعیت خسته شده ام.

سرمربی تیم فوتبال تراكتورسازی تبری خاطرنشان كرد: 10 - 12 امتیاز تراكتورسازی به خاطر اشتباهات داوری از بین رفته است. 8 سال پیش گفتم دست هایی در كار است كه نمی خواهند امیرقلعه نویی موفق شد. در برنامه هایی كه 90 به آن پرداخت مشخص شد كه من راست می گویم. الان هم می گویم كه دست هایی در كار است كه قلعه نویی در تراكتورسازی نتیجه نگیرد.

وی ادامه داد: در این بازی دو پنالتی ما را نگرفتند و در حالی كه باید دو بازیكن استقلال از زمین اخراج می شدند بازیكن ما را به ناحق اخراج كرد. در این شرایط من باید چكار كنم. كاری از دستم برنمی آید. هر چه بگوییم می نشینند و علیه من اعمال سلیقه می كنند. دیگر حرف زدن هم فایده ای ندارد. اگر با قلعه نویی مشكل دارند چرا علیه تركتورسازی جوسازی می كنند.

قلعه نویی ادامه داد: ما در دیدار برابر استقلال 20 دقیقه 9 نفره بازی كردیم با این حال موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتیم. شما بروید ببینید استقلال در این بازی چند موقعیت گل داشت. اگر دروازه بان یك صحنه هم زمین خورده بود من فوتبال را كنار می گذارم. ولی اگر حرف بزنم كارم به جاهای دیگر كشیده می شود. بنابراین نمی توانم هر حرفی را بزنم.

وی افزود: بروید بررسی كنید ببینید تركی چند بازی برای استقلال سوت زده است. تركی دو سه هفته پیش داور بازی ما بود و الان هم دوباره آمد و این عملكرد را داشت. دیگر از این وضعیت خسته شده ام و از همین جا به آقای حسن زاده اعلام می كنم هر تصمیم می خواهد درباره من بگیرد.

امیرقلعه نویی كه تاكید داشت در این بازی به بازیكنانش سفارش كرده هوای ساق پای بازیكنان استقلال را داشته باشند تا برای دیدار با پرسپولیس مشكلی نداشته باشند گفت: این پیروزی مبارك همه آنهایی باشند كه دوست نداشتند تراكتورسازی برنده شود.

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر :

تشویق نرگس محمدی؛ به رخ كشیدن دختران هوادار تراختور



Tiraxturfans.Com. شاید چند سال پیش كمتر كسی فكر می كرد كه دختری كه به سختی می تواند توركی صحبت كند جلوی میلیون ها بیننده تلویزیونی خود را تورك و عاشق تراختور بنامد. لحظه ای به یاد ماندنی كه به این زودی ها از خاطر طرفداران تراختور و آذربایجانیان پاك نخواهد شد؛ موقعی كه نرگس محمدی گفت كه آذربایجانیم و طرفدار تراختور. اكنون بهترین فرصت برای تراختوری هاست كه دختران طرفدار تراختور را به رخ دیگران بكشند. تشویق نرگس محمدی در اولین بازی با حضور تماشاگران در تبریز می تواند فرهنگ غنی آذربایجانی را در برابر فرهنگ دیگر مناطق كه همواره آلوده به انواع و اقسام ناهنجاری هاست نشان دهد.

تشویق دختر طرفدار تراختور می تواند بقیه دختران را راغب به طرفداری از تراختور كند. دخترانی كه شاید حق ورود به استادیوم را ندارند اما می توانند در جای جای آذربایجان جانبدار فرهنگ غنی خود باشند و طرفداری تیمی از دیار آذربایجان. شاید روزی رسد كه دختران هم حق ورود به استادیوم را پیدا كنند و آن روز نباید جای دختران هوادار تراختور آذربایجان در استادیوم ها خالی باشد!

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر :

فدراسیون ایران دشمن آزربایجان

فدراسیون ایران دشمن آذربایجان /تراكتور سازی آذربایجان 0 استقلال ایران 2

اخبار تراكتور سازی

 

 سناریو علیه تراكتور سازی در این بازی كاملا  مشخص بود وداور اشتباهات یكترفه ای علیه این تیم گرفت مثل بازی رفت تراكتور و سپاهان كه داور دو گل تقدیم تیم اصفهانی كرد باید منتظر بازی سپاهان هم باید بود البته این هفته استقلال به پرسپولیس هم خواهد باخت چو ن این سناریو ادامه دارد

 

گل ها: 'مجتبی جباری'  در دقایق 43 و (4+90) از روی نقطه پنالتی

ورزشگاه  سهند تبریز،هفته 23 لیگ برتر یازدهم،یكشنبه 9/11/90

تماشاگر: 70 هزار نفر

داور وسط : محسن تركی،كمك ها : حسن كامرانی فر- محسن فریمانی

اخطار:خسروحیدری،ساموئل (استقلال)،ابراهیمی ، حاتمی، حسینی (تراكتور)

اخراج:حاج صفی (تراكتور)

تراكتورسازی:محسن فروزان، امیرحسین صادقی، احسان حاج صفی، سید محسن حسینی، میلاد فخرالدینی(۵۵- فرزاد آشوبی)، مرتضی اسدی، لوپز(۴۶- مصطفی اكرامی)، سیاوش اكبرپور، توزی، محمد ابراهیمی(۵۸- علی علیزاده)، فرزاد حاتم

سرمربی: امیر قلعه نویی

استقلال:سید مهدی رحمتی، ساموئل( ۹۰ - الونگ الونگ)، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، پژمان منتظری، كیانوش رحمتی، خسرو حیدری( اسماعیل شریفات- ۷۳)، علی حمودی، مجتبی جباری، فریدون زندی، آرش برهانی(۷۵- یركوویچ)

سرمربی: پرویز مظلومی

شرح بازی: مسابقه با حملات تراكتور آغاز شد اما تصمیم محسن تركی در اعلام پنالتی برای استقلال همه چیز را عوض كرد. تراكتورسازان با اخراج شدن یار كلیدی خود ، احسان حاج صفی عملاً برنامه های تاكتیكی خود را در این بازی غیر قابل اجرا دیدند و در نیمه دوم ، با بازی  بسته استقلالی ها كه با برتری نفری این تیم همراه بود رو به اوت های دستی علیزاده كردند. تعویض های قلعه نوعی در این بازی برخلاف انتظار این مربی ، كارآیی لازم را نداشتند و این عاملی بود تا استقلال به راحتی صاحب توپ در میانه میدان باشد و حملاتی هم روی دروازه میزبان خود تدارك ببیند. تراكتورسازی هر چند با تیز هوشی محسن تركی در بازی با ذوب آهن صاحب سه امتیاز شده بودند ولی عملاً در این بازی با بی دقتی این داور شیرازه این تیم ، با اخراج حاج صفی از هم پاشیده شد و این نتیجه رقم خورد.

 

دقایق كلیدی :

 استقلالی ها اولین حمله را روی دروازه میزبان تدارك دیدند كه بلافاصله تراكتورسازی با شوت فلاویو لوپز آن را جواب داد تا هر دو تیم نشان دهند كه با اراده خاصی وارد زمین شده اند.

دقیقه 17 – خطای محمد ابراهیمی و ارسال توپ توسط اكبرپور كه با ضربه سر فلاویو لوپز همراه شد كه رحمتی به راحتی توپ را مال خود كرد.

دقیقه 26 – اوت دستی حاج صفی و موقعیت خطرناك روی دروازه رحمتی كه توپ یكی پس از دیگری از سر بازیكنان تراكتور رد شد تا دروازه ها همچنان بسته باقی بماند.

دقیقه 60- ارسال توپ به محوطه جریمه استقلال و موقعیت تك به تك سید محسن حسینی كه با خطای میثم حسینی همراه شد ولی داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت تا داد قلعه نوعی در این صحنه به شدت درآید.
 دقیقه 70- اوت دستی علیزاده و ضربه سر توزی كه می توانست دروازه استقلال را با خطر جدی مواجه كند ولی توپ با برخورد با مدافعین استقلال برگشت داده شد.

 شرح گل:

صفر- 1 : ارسال كرنر توسط جباری و ضربه سر ساموئل كه با برخورد به تیر دروازه برگشت خورد و توپ برگشتی با ضربه بغل پای برهانی همراه شد و در شرایطی كه توپ هیچ برخوردی با احسان حاج صفی نداشت در عین ناباوری همگان داور نقطه پنالتی را نشان داد و احسان حاج صفی را با كارت قرمز مستقیم اخراج كرد و مجتبی جباری پشت توپ قرار گرفت و توپ را وارد دروازه تراكتورسازان قرار داد.

2-0:درحالیكه به نظر می رسید بازی با همان یك گل به پایان می رسد استقلال با خطای حسینی صاحب یك پنالتی شد كه این ضربه را هم جباری به گل تبدیل كرد.

اتفاق ویژه:'خسرو حیدری' و 'جی لوید ساموئل' با دریافت كارت زرد در این دیدار، سه اخطاره شده و از حضور در شهرآورد پایتخت محروم شدند.
بهترین بازیكن: محسن تركی داور این دیدار با گرفتن دو پنالتی از بهترین های این بازی حساس بود.

هواداران تراكتورسازی پس از شكست 2 بر صفر برابر استقلال شعارهایی علیه فدراسیون فوتبال سر دادند. آنها معتقد بودند فدراسیون نمی خواهد تراكتورسازی موفق باشد. هواداران تراكتورسازی همچنین شعار می دادند" تركی - استقلال پیوندتان مبارك"

* فرزاد آشوبی كه به عنوان یار تعویضی برای تراكتورسازی به میدان آمده بود با مصدومیت روبرو شد اما به دلیل اینكه تراكتورسازی سه تعویض خود را انجام داده بود مجبور شد به بازی ادامه دهد.

* استقلال برای شروع نیمه دوم با تاخیر وارد زمین شد و در همین حین بازیكنان تراكتورسازی بار دیگر داور را برای اعتراض به اعلام پنالتی دوره كرده بودند.

* هواداران تراكتورسازی هرگاه تركی سوت می زد با شعار" پنالتی پنالتی" اعتراض می كردند.

* از دقیقه ۸۰ به بعد نیمی از هواداران تراكتورسازی ورزشگاه را ترك كردند.

* بعد از اینكه داور اعلام پنالتی دوم كرد تمامی هواداران تراكتورسازی برای او دست زدند.

* علیزاده مهاجم تراكتورسازی بعد از خوشحالی جباری كه پنالتی دوم را گل كرده بود با او به دلیل طولانی شدن خوشحالی اش درگیر شد.

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر : ,

شعارهای تشویقی

شعارها ، شعرها و تصنیف های خود را در وصف تراكتور به ما ارسال كنید تا در بخش شعارهای تشویقی ثبت گردد .
شما می توانید سروده های خود را از طریق تماس با ما  در بالای همین صفحه و یا مستقیما به ایمیل سایت ارسال نمایید .  و همین طور می توانید شعارهای قدیمی را  در قسمت نظرات همین بخش درج نمایند تا مورد استفاده بازدید كنندگان قرار گیرد .

********************************

یاشا... یاشا... یاشا تیـــــــــــــراختوروم

*
توم یولارین سنوندا     یورییمده جانیمدا
*
داماریمدا قانیمدا     قلبیم ارتاسیندا
*
تكجه تیراختور واردیر  گزوموزون ایشیغی
*
داغلار كیمی اوجادیر  تبریزین یاراشیغی
*
یاشا... یاشا... یاشا تیـــــــــــــراختوروم
*
یاشا... یاشا... یاشا تیـــــــــــــراختوروم

********************************

ای تیراختور ای قهرمان      بیزلر سندن گل ایستیروخ

حریفلرین گزون چیخاد        سن تبریزین باشین اوجاد

اووووو.....اووووووووو.....اووووووو....

یاشا یاشا سن چوخ یاشا   بو جان سنه السون فدا

تیراختوروم سنی سودیم    سن عشقیم سن بو دونیادا


********************************

یل یاتار... طوفان یاتار...    یاتماز تیراخــــــتور بایراقی

********************************

یایا...   شاشا... تیراختوروم چـــــــــــــوخ یاشا

********************************

تبریزین ایفتخاری           تیراخــــــــتور تیراخـــــــتور

********************************

آذربایجان دیاریمیز         تیراخــــــتور ایفتخاریمــــــیز


********************************

تیراختور حمله اله...    سن قهرمانسان

آذربایجانیما...           سن ایفتیخارسان

********************************

وای وای تیراختورسازی گردون نیندی ... دلـــــدی

********************************

OLEEY... OLEY... OLEY... OLEY...  TİRAKHTOR ŞAMPION

********************************

"
مارش تیم تراختور"

گلمیشیق بیز میدان لاردان ظفر آلماقا


سهندیمه، ساوالانا باش اوجاتماقا


غیرتیمدن، شرفیمدن الهام آلماقا


آذری ائلینه افتخار یاراتماقا


قهرمانلیق چوخ یاراشیر سنه تراختور


آذربایجان چوخ گوونیرسنه تراختور


سئل تك جوشاریق، داغ تك دوراریق


آرخان دا هر آن، قارتال تراختور


تبریز سنه فخر ائیله یر بوقون دونیادا


یاشاد هر آن افتخارلار قالسین یادلاردا


الهام آلیب قرمز رنگی «عینال» داغین دان


سینه ن اوسته قیزیل اولسون تمام تورلاردا

آرديني اوخو
یکشنبه 9 بهمن 1390
بؤلوملر : ,