Tiraxturfans.Com. سر كلاس درس اصول استنباط اسلامی دانشكده حقوق نشسته بودم .استاد در حال تدریس، گریزی به مشاغل آینده مد نظر دانشجویان داشت. به یك باره گفت:" هر یك از شما در آینده نزدیك قاضی، وكیل دادگستری و یا ... خواهید شد هیچوقت حق را ناحق و ناحق را حق نكنید. و اگر به اشتباه این كار را كردید در مقام جبران آن بر آیید".از آن روز بیست سال گذشته است ولی من هنوز گفتار آن حكیم فرزانه را به یاد دارم.

روزی كه فارغ التحصیل شدیم علیرغم اینكه با رتبه بالایی در امتحان قضاوت موفق شده بودم، قدم پس گذاشته در مراحل گزینش شركت نكردم. وقتی مكاتبه شد كه برای گزینش بیایید نرفتم. چون میدانستم وقتی قاضی شوم باید عادل باشم.اعتقاد داشتم در توانم نیست كه در مقام قضاوت حق از باطل باشم.البته من خیلی آدم مؤمنی هم نیستم كه شاید تصور كنید بعد دینی و مذهبی شخصیتم سبب ساز این امر شده باشد. بلكه ناخود آگاه انسانی موجود در شخصیتم اجازه نمی داد.

به خودی خود با فاصله گرفتن از قضاوت به سمت وكالت و دفاع رفتم. امروز توان هیچكدام از كارهای فوق را ندارم ، چرا كه جسمم یاریم نمی كند. اما نگاه غیر عادلانه موجود در جامعه ورزشی ایران خیلی آزارم میدهد. (شما عزیزان كما بیش با نوشته های من آشنائید. هرچند مدتی است نتوانسته ام ادای دین كنم.).

دیدید برای من كه عقل ناقص دارم توصیه یك استاد مثمر ثمر شد. فكر می كنید چرا؟

تراختور تیم مردمی و سمبل ورزشی آذربایجان در آوردگاه سهند با ناجوانمردی روبرو شد .می خواهم سئوال كنم جناب قاضی روزی كه به شغل شریف قضاوت رسیدید چقدر به قضاوت با شرافت خود ایمان داشتید؟

آیا همان شرافت هنوز در وجود شما هست؟

آیا اگر آن روز خود را لایق برای قضاوت می دانستید امروز هم می دانید؟

شرافت انسان چیزی نیست كه از خواروبار فروشی سر كوچه خریداری شده باشد. من با قضاوت شما كاری ندارم. دوست دارم در عین صداقت به من، نه به عنوان هوادار تراختور، بلكه بعنوان یك همنوع جواب بدهید. چقدر در زمان اعلام پنالتی (به زعم بنده كذایی و تحمیلی و سفارشی) قاضی بودید؟ آیا در آن زمان یك آن همان شرافت و وجدان قضاوت دستور به این كار داد؟.

اگر پاسخ جنابعالی به سئوال فوق این باشد كه : بله. فبها. در غیر این صورت نه اینكه منبعد قضاوت نكنید. بلكه، صداقت در رفتار و كردار و عمل را به منصه ظهور رسانیده و طی نوشتاری از خیل عظیم هواداران تراختور و جامعه ورزشی آذربایجان و ایران عذر خواهی نمایید تا بلكه بر اذهان ثبت شود كه امكان دارد یك قاضی نیز به اشتباه در سوت بدمد یا چكش عدالت را بر میز بكوبد.

عمرو عاص در مقام قضاوت با آل علی ( ع) چه كرد؟ مگر نه اینكه ایشان هم قاضی بود و قضاوت كرد؟. قضاوت شهامت نیاز دارد. عمرو عاص با پلیدی قضاوت غیر انسانی كرد ولی از قضاوتش دفاع غلط كرد و برای همیشه از خودی نقشی پلید در اذهان باقی گذاشت.

جناب آقای داور به نیابت از مردم شریف و نجیب آذربایجان و هواداران میلیونی تراختور و به عنوان یك آذربایجانی كه لذت عفو را با دنیا عوض نمی كند، دعوت می كنم در دفاع از مقام و جایگاه قضاوت و همچنین قضاوت های بجایی كه در جایگاه داور میادین ورزشی داشتید، و در بسیاری از این میادین سر بلند بوده اید عذر تقصیر به نزد ملتی ببرید كه ببخش را خطا نمی داند. بلكه دفاع غلط از خطا را خطایی نا بخشودنی می داند.

و اما مخلص كلام:

بر فدراسیون فوتبال ایران و كمیته داروان واجب است كه برای پاك كردن اذهان ورزش دوستان ایرانی از ننگ "پیوند نامبارك كمیته داوران و تیمهای سوگلی پایتخت" چاره ای صواب و درست بیاندیشد كه با قسم حضرت عباس گماشته هایی چون عسگری و تاج ، نمی توان دیگر دم خروس پیدا شده را پنهان كرد.

توصیه به هواداران: ما تراختور را لحظه ای رها نخواهیم كرد

رهرو آن نیست كه گه تند و گهی خسته رود       رهرو آنست كه آهسته و پیوسته رود

برای غلبه بر دشواریها صبر لازم است و ما درس صبوری را از شما ملت آذربایجان در رگهایمان داریم.

برای درس تاریخی حضور در میادین و حمایت از تراختور همه با هم در استادیوم تختی تهران روز جمعه مورخ 14/11/90 سرود یئل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیراختور بایراقی سر خواهیم داد.

یاشاسین تراختور

یاشاسین آذربایجان

یاشاسین تراختورچیلار

آدیوخ آذربایجانلی

سه شنبه 11 بهمن 1390
بؤلوملر :